LCD Борд - Преносим рекламен дисплей с вертикален екран 43" LCD

LCD Бордът е нов модел рекламен дисплей с вграден вертикален LCD екран с диагонал 43" и метална стойка за поставяне на под. Дисплеят е снабден с WiFi модул, операционна система Android и софтуер за управление на съдържанието чрез интернет връзка от разстояние, позволяващ програмиране на плейлисти по дни и часове, подмяна на отделни снимки, клипове през интернет платформа за управление на съдържанието.

Функции Гео локализиране до ниво улица и номер, автоматично включване, изключване и следене на излъчваното на екрана са само част от практичните предимства на този нов модел.

 

LCD борд с вертикален 43” екран е  перфектно решение за обекти, целящи повишаване на продажбите и създаване на неповторимо клиентско преживяване - модни бутици, молове , търговски обекти, хотели, ресторанти, казина, информационни центрове и др.

 

Сгъваемата стойка позволява лесно пренасяне на дисплея. Стойката за под предлага голямо удобство от използването на LCD борда в магазини, кафенета, шоурумове, по време на евенти, изложения, промоции в търговски обекти и други.

LCD Бордът е снабден с медия плейър с функция loop&play, който автоматично възпроизвежда рекламното съдържание - менюта, електронни постери, снимки, видео, клипове.

Лесното обслужване и автоматично зареждане на новото съдържание правят LCD борда удачно решение за ресторанти, кафенета и други места, където е необходимо ежедневно обновяване на съдържанието.

Нашите професионални дизайни и темплейти ще Ви помогнат за създаването на отлично съдържание и повишаване на продажбите бързо и ефективно.

 

Видимост Едностранна
Монтаж Свободно стоящ / на крака
Зареждане на съдържание SD card, flash drive
LCD 43"
Резолюция 1080*1920
Изпрати запитване

Последни новини

Всички новини