Crystal LCD Display 15.6" за шелф

Crystal LCD Display - Дигитална реклама на шелфа!

Crystal LCD Display е уникален рекламен дисплей, съчетаващ LCD екран с диагонал 15,6" , вграден в светещ LED панел, оформящ светещ кант около екрана. Изключително ефектен дисплей, привличащ вниманието с модерна и иновативна визия, динамично съдържание и ефектен светещ ореол, който може да се изпълни в различни цветове( вкл. и RGB - сменящи се цветове).

 

Професионалният LCD екран е с HD резолюция, голям ъгъл на гледане (178o), с повишен контраст и яркост, предназначен за използване в комерсиална среда, 24/7.

Професионалните LCD дисплеи са с подобрени характеристики и специално разработени да отговарят на повишените изисквания и натоварена експлоатация в търговски обекти. Изключително големият ъгъл на гледане гарантира, че рекламното съдържание ще е винаги видимо, независимо къде се намира клиентът.

Поддържани формати: jpg (електронни постери), флаш, видео, аудио, 3D анимации, анимирани постери.

 

В зависимост от начина на подмяна на съдържанието, предлагаме различни видове дисплеи -

Stand Alone  - съдържанието се подменя локално (чрез SD карта или USB ). Дисплеите са снабдени с Plug & Play софтуер, който автоматично започва възпроизвеждане на файловете след тяхното зареждане, или след прекъсване на ел. захранването или рестарт на устройството.

 

Мрежови устройства - част от виртуална мрежа от екрани, които се управляват чрез нашия специализиран Digital Signage софтуер чрез интернет връзка с отдалечен сървър. Връзката е двупосочна между сървъра и устройството, осъществява се мониторинг на устройствата и отдалечено зареждане на плейлисти и съдържание.

 

 

 

 

 

 

Зареждане на съдържание SD card, flash drive
Софтуер за управление на съдържанието през интернет
LCD 15.6"
Изпрати запитване


Последни новини

Всички новини

Секция банери