Стъкла за игрални автомати, дисплеи за казина и игрални зали

Производство на стъкла за игрални автомати

Светещи панели за игрални автомати и казина

Indoor Displays е един от най-добрите производители на дисплеи за казина и принт стъкла за игрални автомати с гарантирано качество на продукцията и кратки срокове на доставка. Съчетанието между модерно технологично оборудване, последно достижение на индустрията, и огромният ни опит в областта на дигиталния печат и производство на светещи LED панели, гарантират безкомпромисно качество на стъклата за игрални автомати и дисплеи за гейминг индустрията.

 

Стъклата за игрални автомати се произвеждат от акрилно стъкло с висококачествен UV печат с фото-качество на изображението, за беклит приложение, без избледняване на цветовете при осветяване. Възможност за допълнителни ефекти - блок, мат, гланц, релеф, прозрачност в зависимост от изискванията и  акцентите в дизайна.
Гарантирана еднаквост на цветовете при следващи партиди, дълъг живот на продукцията, без промяна в качеството на избражението и осветяването.

Принт стъклата за игрални автомати се предлагат и в комплект с изключително ярък светещ LED панел, с контролирана топлина на цвета, с хомогенно осветяване, възможност за димиране.

За още по-голямо въздействие светещите панели за казина и игрални зали се предлагат с възможност RBG кант по периферията.

 

 

Изпрати запитване

Последни новини

Всички новини

Секция банери