Настолен Рекламен Дисплей с 15,6" LCD екран и светещ кант

Ефектен Crystal LCD рекламен дисплей, комбиниращ професионален LCD екран за излъчване на електронно рекламно съдържание, вграден в светещ LED панел.

Уникален и модерен дисплей, привличащ вниманието с иновативна визия, динамично съдържание и ефектен светещ ореол, който може да се изпълни в различни цветове( вкл. и RGB - сменящи се цветове).

Модерна стойка, изработена от алуминий и стъкло допълва уникалната визия на този грабващ вниманието рекламен дисплей.

Приложение:

Търговски обекти, хотели, казина, аптеки, шоурумове и др.

Професионалният LCD екран е с HD резолюция, голям ъгъл на гледане (178o), с повишен контраст и яркост, предназначен за използване в комерсиална среда, 24/7.

Професионалните LCD дисплеи са с подобрени характеристики и специално разработени да отговарят на повишените изисквания и натоварена експлоатация в търговски обекти. Изключително големият ъгъл на гледане гарантира, че рекламното съдържание ще е винаги видимо, независимо къде се намира клиентът. Екранът може да се завърта хоризонтално (ландскейп) или вертикално (портрет).

Поддържани формати: jpg (електронни постери), флаш, видео, аудио, 3D анимации, анимирани постери.

В зависимост от начина на подмяна на съдържанието, предлагаме различни видове дисплеи -

  • Stand Alone  - съдържанието се подменя локално (чрез SD карта или USB ). Дисплеите са снабдени с Plug & Play софтуер, който автоматично започва възпроизвеждане на файловете след тяхното зареждане, или след прекъсване на ел. захранването или рестарт на устройството.
  • Мрежови устройства - част от виртуална мрежа от екрани, които се управляват чрез нашия специализиран Digital Signage софтуер чрез интернет връзка с отдалечен сървър. Връзката е двупосочна между сървъра и устройството, осъществява се мониторинг на устройствата и отдалечено зареждане на плейлисти и съдържание.

 

 


Изпрати запитване
Последни новини

Всички новини

Секция банери