LED дисплей за витрина

LED Светещ дисплей за витрина

 

LED дисплей за витрина перфектно решение за привличане вниманието на клиентите на агенции за недвижими имоти, туристически агенции и информационни центрове.

Различен брой и формат светещи Crystal LED рамки са окачени с помощта на стоманен кабел и специални обтегачи за монтаж под - таван, под-стена, или стена - стена.

Прозрачният кант на светещи рамки и почти незабележимото окачване създават дисплей с изчистен и ефирен, същевременно премиум дизайн.

LED витринните дисплеи предлагат гъвкави комбинация от различен брой LED рамки, като позволяват ефектни решения дори при малки витрини.

Кабелния LED дисплей притежава двустранна видимост, изчистен дизайн и отлична функционалност, като осигурява 100% видимост на Вашата информация, както от улицата, така и от вътрешността на офиса, през деня и през нощта.

Дисплеят се предлага с елегантна LED Crystal Frame, с дебелина само 6 мм, изработенa от акрил и осветенa с висококачествени, енергоспестяващи LED източници за  ярко и равномерно осветяване на постера, без тъмни петна и неосветени участъци. Лесна подмяна на постера благодарение на свалящ се магнитен преден панел.

Кристалните рамки са произведени от специален, изключително ярък LGP (light guide panel), осветен с висококачествени LED източници. LGP е иновативен високотехнологичен акрилен панел с фабрично изработена матрица от пътечки или точки за провеждане на светлината, специфична за всеки отделен размер и форма за равномерно и ярко осветяване.

Ключови предимства:

Енергийно ефективни и икономични.

Без поддръжка – животът на LED е над 50,000 часа светление и ниски текущи разходи означава, че можете да си позволите да рекламирате 24 часа в денонощието.

Изпрати запитване

Последни новини

Всички новини

Секция банери