Професионален рекламен LCD екран 10,1" -65"

Професионален диджитал сайнидж екран с LCD, диагонал 10,1" - 65"  за излъчване на дигитална реклама в търговски обекти, хотели, ресторанти, офиси и др.

Рекламният диджитал сайнидж екран е професионално устройство тип all-in-one с вграден LCD екран, хардуер (процесор, памет, графична карта и др.), ОС Андроид и софтуер за управление на съдържанието. Професионално решение за работа в търговска среда  24/7.

Благодарение на компактния корпус "all-in-one" нашите Диджитал сайнидж екрани позволяват открит монтаж и могат да се използват на различни места в обектите - на стена, на рафт, на касова зона, в асансьор, на стойка за под, настолни и др. Притежават симетрична рамка и могат да се поставят както хоризонтално, така и вертикално.

Широк ъгъл на гледане - 178о и IPS матрица на екрана гарантират оптимална видимост на съдържанието, дори когато клиентът е встрани от екрана.

Диджитал сайнидж екраните тип all-in-one притежават елегантен и здрав метален корпус със закалено стъкло. LAN, WiFi и 4G свързаност позволява удобен достъп до интернет без използване на периферни устройства.

Софтуер за управление на съдържанието и устройството гарантира максимален контрол и защита от неоторизиран достъп, като позволява постоянен мониторинг, гео-локализиране и управление на съдържанието през интернет връзка.

 

Дигиталната реклама в търговски и публични обекти се превръща в абсолютна необходимост. Диджитал сайнидж е мощен канал за комуникация и въздействие върху клиентите в момента, в който те правят своето решение за покупка.

Диджитал сайнидж повишава продажбите, предоставя възможност за приходи от от реклама на партньори, влияе положително върху клиентското преживяване в обекта.

Диджитал сайнидж пести ценни човешки ресурси и разходи за печат и подмяна на рекламни визии. Диджитал сайнидж е незаменим ако сменяте често визуалната комуникация в голям брой обекти - дейност, извършвана физически за дни от голяма брой служители, става за секунди.

Видимост Едностранна
Цвят Черен
Анодизиран алуминий (цвят сребро)
Зареждане на съдържание Софтуер за управление на съдържанието през интернет
LCD 10.1
15.6"
19"
21"
40"
32"
43"
49"
Резолюция 1920*1080
Операционна система Android 7.*
Изпрати запитване

Секция банери